Executive coaching

Ben je directeur, topmanager of zelfstandig ondernemer en heb je het gevoel dat je geen oprechte feedback ontvangt? Voelen jouw teamleden meer concurrent dan sparringpartner? Geven jouw medewerkers je niet snel rechtstreeks kritiek?

Tijdens de executive coaching werken wij samen aan het krijgen van eerlijke en oprechte feedback uit alle lagen van jouw organisatie. Je krijgt een diepgaand inzicht in jouw eigen functioneren en gedrag. In een veilige en vertrouwde omgeving analyseer jij je eigen gedrag en inzicht. Samen gaan wij eraan werken om jouw onderliggende overtuigingen en aannames te ontdekken. Die houd je tegen het licht, om vervolgens nieuwe persoonlijke ambities en ontwikkel doelen te stellen en gewoontegedrag om te buigen.

Elke leider handelt vanuit het persoonlijk perspectief. Hieruit zijn gedrag en aannames ontstaan, welke voor iedereen anders zijn.  Samen bepalen wij welke acties en oefeningen jou het beste helpen om je effectiviteit als leider te vergroten. Wij zetten in het coachingstraject een koers uit om je gedrag te veranderen naar persoonlijk meesterschap.