Advanced

Als je bekend bent met de fotografische basisbegrippen zoals belichtingsdriehoek, brandpuntsafstand en compositie kun je in mijn workshop Advanced in één dag de geavanceerde instellingen van jouw digitale spiegelreflex- of systeemcamera leren. Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Deze workshop is een prima vervolg voor deelnemers van mijn workshop Fundamentals.

Tijdens de workshop Advanced leg ik de volgende onderwerpen en begrippen uit:

Flitsfotografie
Statief- en tijdopnamen
HDR-opnamen

De kosten voor deze workshop bedragen € 125,00 (incl BTW) per deelnemer.

Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging per email toegestuurd.  Eén week voor aanvang van de workshop ontvang je de factuur. De lunch is inbegrepen in de prijs. Als de factuur is voldaan, is jouw plek gereserveerd. Om alle deelnemers evenveel aandacht te geven werk ik met groepen van twee tot vijf personen.

Programma

Deze workshop vindt plaats in de middag en avond.

In de middag bespreek ik met jou en de andere deelnemers de theorie.

Na een eenvoudige diner gaan we in de avond buiten het geleerde in de praktijk brengen.

Op de dag van de workshop ontvang je het ebook van de workshop een aantal handige cheatsheets voor gebruik met jouw mobiele telefoon.

Wat breng je mee?

Uiteraard breng je, naast een goed humeur, jouw digitale spiegelreflex- of systeemcamera met objectief mee. Denk aan voldoende geheugen en een opgeladen batterij! Indien je al een statief en reportage flitser hebt, neem deze dan mee naar workshop.

Wil je meer weten?

Neem contact met mij op via de contactpagina!